Felhasználási feltételek


www.szallas-erdely.hu - szállásfoglalás - nyilatkozat:

A www.szallas-erdely.hu NEM foglalkozik szállásközvetítéssel, kizárólag információkat szolgáltat. A www.szallas-erdely.hu-n nem találnak többszáz panziót - nem is ez a célunk. Minden térségből csupán néhány panziót szeretnénk összegyűjteni, hogy könnyű legyen választani közülük. Más, automatikus foglalást ajánló honlapokkal ellentétben, a személyes kapcsolatot és az egyéni igények kielégítését tartjuk szem előtt.


Felelősségvállalás

Az oldalakon szereplő linkek egy része más honlapokra vezet, melyeket más tulajdonosok üzemeltetnek, ezért a www.szallas-erdely.hu weboldal üzemeltetője kizárja felelősségét bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkezése esetén. A www.szallas-erdely.hu pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.
A www.szallas-erdely.hu weboldalon hirdetők felelősek az általuk megjelenített információk hitelességéért és pontosságáért, az oldal tulajdonosa minden ezzel kapcsolatos felelősséget elhárít magától.
Az oldalainkon (www.padis.hu, www.szallas-erdely.hu) szereplő szállásfoglalási árak csak tájékoztató jellegűek. Változhatnak pl. a csoport létszáma, a szállásfoglalás időpontja szerint. Pontos, személyre szabott árajánlatért kérjenek tájékoztatást e-mailben vagy telefonon a szállásadótól. (A szállásadói adatlapokon a sárga mezőben található elérhetőségek a szállásadó közvetlen elérhetőségei.)
Az oldalainkon megjelenő árakat a szállásadó bocsátotta a rendelkezésünkre, ezért az oldalainkon megjelenő árakért kizárólag a szállásadó vállalhat felelősséget.
A szállásfoglalásal kapcsolatos félreértésekért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

Adatkezelés

A szallas-erdely.hu weboldal nem őríz meg információkat a szállásfoglalásokról/felhasználókról. Az oldalunkon található űrlapokon keresztül közvetlenül a szállásadóval veheti fel a kapcsolatot - rendszerünk a szállásadó postafiókjába továbbítja levelét, ezáltal nem vállalunk felelősséget semmilyen, a szállásfoglalással kapcsolatos adatvesztésért, félreértésért.

A www.szallas-erdely.hu portálon található tartalmak közlése, feldolgozása csak az oldal üzemeltetőjének előzetes írásbeli engedélyével és a forrás feltüntetésével történhet. A www.szallas-erdely.hu weboldal tartalmát látogatóink letölthetik, képernyőjükön megjeleníthetik, kinyomtathatnak oldalakat, de azokat nem sokszorosíthatják. A felhasználók a lap tartalmát, illetve annak részeit kizárólag saját felhasználásra, személyes célra alkalmazhatják.
A közérdekű adatok (pl. telefonszámok) kivételével az oldal üzemeltetőjének az előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a www.szallas-erdely.hu weboldal bármely részét kereskedelmi forgalomba hozni, feldolgozva értékesíteni, azok felhasználásával anyagi, erkölcsi, illetve egyéb, anyagiakban nem mérhető bármely jellegű profitot eredményezni.
A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A www.szallas-erdely.hu követelheti a jogsértés miatt bekövetkezett anyagi és/vagy erkölcsi kárának megtérítését.
A www.szallas-erdely.hu Magyarországon bejegyzett domain név, a weboldal üzemeltetőjének a tulajdonát képezi, ezért felhasználása írásbeli engedélyhez kötött. A www.szallas-erdely.hu weboldal üzemeltetője kizárólag akkor járul hozzá a www.szallas-erdely.hu portáljára mutató internetes hivatkozás (link) elhelyezéséhez, ha az illető weboldal témája nem pornográf és nem ellentétes az alkotmányos jogrenddel. Írásbeli hozzájárulások kérése: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Erdélyi települések

Javaslatok foglaláshoz

• Mindig időben egyeztessen a szállásfoglalásról. Ne induljon el foglalás nélkül.

• Ha nem kap választ az e-mailjére, próbálja felvenni a kapcsolatot a szállás adatlapján szereplő telefonszámon.

• Kérje el a szálláshely pontos címét esetleg GPS koordinátáit (a GPS koordináták többsége megtalálható honlapunkon)

• A lapunkon feltüntetett árak tájékoztató jellegűek. Van ahol egy szobára, van ahol egy főre vonatkoznak. Kérjen pontos árajánlatot. (Amennyiben mi rendezzük a szállásfoglalást vouchert küldünk a pontos árral.)

Tipp: Nyomtassa ki a vouchert és a szálláshely adatlapját is és vigye magával őket. Így mindig kéznél lesznek a koordináták és a szálláshely fotói, hogy könnyebben odataláljon.

 


Partnerlapunk: erdelybe.hu

Nem találta meg,
amit keresett?


Nézzen körül itt is:


Hotelek, panziók éa vendégházak Erdélyben
szallas-erdely.hu Szallas-Erdély