Kedves Olvasó!

Szallas-erdely.hu szállásajánló weboldalunkon igyekszünk átfogó képet nyújtani Erdély és az Erdélyi-szigethegység legjobb szálláshelyeiről. 2008 óta többezer magyarországi vendégünk foglalt szállást oldalainkon keresztül Erdélyben és reményeink szerint a jövőben még több érdeklődőhöz eljut majd Erdélyt és az erdélyi szállásokat népszerűsítő ingyenes oldalunk.

Ne lepődjön meg, ha itt nem fog többszáz panziót találni. Mi nem a mennyiségre törekszünk. Célunk, hogy Erdély és az Erdélyi-szigethegység különböző turisztikai térségeiből a legjobb 4-5 helyi panziót mutassuk be Önnek. Kizárólag olyanokat, amelyekről saját tapasztalataink alapján állíthatjuk, hogy kifogástalan szolgáltatásokkal várják vendégeiket.
Mi minden szálláshelyünket (és szállásadónkat) személyesen ismerjük. ;-)

Ezekről az erdélyi szálláshelyekről találhat részletes információkat honlapunkon, a szolgáltatások részletes megjelölésével, valamint nagy fotókkal – hogy könnyebb legyen választani közülük.

Panzióink egy részét román anyanyelvű szállásadók üzemeltetik. A legtöbb helyen angolul, németül vagy franciául beszél a szállásadó. Velük az oldalukon feltüntetett nyelven veheti fel a kapcsolatot, de - ha szükséges - segítünk a tolmácsolásban.

Rengeteg weboldalon találkozhat automatizált/anonim szállásfoglalással, de mi a mennyiséggel szemben a minőségre, a személyes kapcsolatra és a bizalomra helyezzük a hangsúlyt. A szallas-erdely.hu-n nem véletlenül nincs automatikus/gépi szállásfoglalás. A vendég nálunk csak előzetes egyeztetés után foglalhatja le szállását.
Az oldalainkon feltüntetett árak csak tájékoztató jellegűek! Minden esetben kérjen aktuális árat a szállásadótól!
 

Erdélyi települések

Partnerlapunk: erdelybe.hu

Erdélybe.hu
szallas-erdely.hu Szallas-Erdély