Góbé Csárda

Kategória : Panzió
Típus : erdélyi szálláshely (3 margarétás)
Megye : Bihar
Település : Nagyvárad
Helyek száma : 45
Hálószoba : 20
Ár: 25 Eur.


Telefon : 0036-70-5934757


A szálláshely részletes leírása

Mit keres egy székely vendéglõ a Partiumban? Keresi a helyét, azt a helyet, ami otthont ad mindazoknak, akik szeretik a bensõséges, családias, beszélgetõs, politizálgatós körülményeket. Akik szeretik a székely-magyar ízeket, a finom falatokat, zamatos kortyokat. A GÓBÉ csárda idevarázsolni szándékszik a székely hegyeket. Festett bútoraival, tornácával, széki szobáival valóságossá szeretné tenni a nosztalgiára éhes HAZATÉRÕ vágyait.
A Góbé csárda étterme 90 fő befogadására alkalmas. Berendezése rusztikus. A kézzel festett bútorok hagyományos székely népi berendezések. A tálasok, kontyosszékek, padláda, bokálytartók, fogasok, tulipános ládáké egyszerre használati tárgyak és – az értők számára – beszédes életfáikkal csodálatos díszítő elemek. A terem közepén plafonig érő búbos kemence tornyosul. A mennyezeten a magyar őstörténelem jelenik meg néhány jelképszerű képen. Az étterem ünnepségek, keresztelők, bankettek rendezésére nemcsak kiválóan alkalmas, hanem finom, hagyományos ételei, környezete révén azok sikeres lebonyolítója.

A Góbé csárda szobái egyediek. Mindenik más-más székely szék jegyeit hordozza. Ezt az adott szék stílusának megfelelő festett bútorokkal érik el.

A szobák két-, illetve háromágyasak, tovabbá van három apartman is (két kétágyas szoba egy közös előszobával, fürdővel). Minden szobához saját fürdőszoba tartozik. Néhány szobában légkondicionáló teszi kellemesebbé a vendég itt tartózkodását. A fűtést a háziak saját hőközponttal oldják meg. A szobák külső fala lambériázott, mennyezete a vidéki parasztházak gerendázott stílusát idézi. A rusztikus berendezés ellenére nem hiányzik egyetlen szobából sem a színes televízió.

A szálló befogadóképessége 45 fő.

A szálláshely egy körkörös épületegyüttes belső udvarral, amit éjszaka zárt parkolóként, nyáron kerthelyiségként használhatnak. Az egész Góbé panzió az otthonosság kellemes érzetét kelti, ahol a vendéggel beszélgetnek, számára családias környezetet teremtenek.

Tájékoztató árak:

A szobák típusa Ár (€) / éjszaka

1 ágyas - 25 euró
2 ágyas - 35 euró
3 ágyas - 45 euró
apartman, 2db 2 ágyas - 6o euró


További információk és szállásfoglalás:
Telefon : 0036-70-5934757 / 0036-62-280081
A szálláshely jellemzői
Erkély/terasz Internet (WiFi) Műholdas TV
Kert Parkoló Konferencia terem
A szálláshely képei
Foglalja le szálláshelyét most vagy kérdezzen a szálláshellyel kapcsolatban:
Kérjük írja be a képen látható kódot.
CAPTCHACODE_FORM_TEXT
További információk és szállásfoglalás:
Telefon : 0036-70-5934757 / 0036-62-280081

Erdélyi települések

Partnerlapunk: erdelybe.hu

Erdélybe.hu
szallas-erdely.hu Szallas-Erdély