FAQ (GyIK)

Kinek készült az Szallas-erdely.hu?

Mindazoknak, akik Erdélybe kívánnak utazni, valamint az erdélyi vendéglátással foglalkozó vállalkozóknak.

Hogyan használhatom a honlapot?

A szallas-erdely.hu honlapon minden szálláshely saját adatlappal rendelkezik. A főoldalon a szálláshely nevére vagy nyitóképére kattintva érheti el a szálláshely saját adatlapját – fotókkal, elérhetőségekkel, térképadatokkal. Az adott szállásadót csak a saját „adatlapján", csak az általa megadott elérhetõségeken (telefon, e-mail, weboldal) keresztül érheti el.

Szálláskereső, érdeklődőként kell-e fizetnem a honlap szolgáltatásaiért?

Nem.

Hogyan foglalhatok szállást?

A szallas-erdely.hu oldalon a szállásfoglalás elõzetes kapcsolatfelvétellel történik a szállásadó által megadott elérhetőségek révén. A szállásfoglalás kizárólag a szálláskeresõ és a szállásadó közös megegyezésén alapul.
(A honlapon feltüntetett árakért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az oldalainkon feltüntetett árakat a szállásadó bocsátotta a rendelkezésünkre. Ha azóta változtak és erről a szállásadó minket nem értesített - ezért mi felelősséget nem vállalhatunk. Az oldalainkon feltüntetett árak tájékoztató jellegűek - ezért az árakról minden esetben egyeztessen a szállásadóval, indulás előtt.)

Miért nem kaptam választ a szállásadóhoz intézett levelemre?

E mögött nem feltétlenül hanyagság vagy érdektelenség áll. Gyakran megtörténik, hogy a szállásadó nem naponta, hanem többnaponta, esetleg hetente olvassa el leveleit. Ha Ön nem kap választ 24 órán belül a szállásadótól – kérjük – érdeklődjön a szálláshely adatlapján feltüntetett (sárga mező) telefonszámon.

Erdélyi települések

Partnerlapunk: erdelybe.hu

Erdélybe.hu
szallas-erdely.hu Szallas-Erdély